امروزه راه اندازی رستوران صنعتی، تهیه ی غذا و کترینگ به یکی از شغل های پرتقاضا در جامعه تبدیل شده است و افراد زیادی در پی ایجاد این کسب و کار می باشند اما قبل از شروع به این فعالیت فراهم آوردن امکاناتی از جمله تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس رستوران، از اولویت های مهم این کار به حساب می آید در ادامه ی مطلب در خصوص چگونگی راه اندازی کترینگ  و برخی از تجهیزات مورد نیاز برای این کار خواهیم پرداخت.

دستگاه تهیه حلیم

یکی از مهم ترین تجهیزات صنعتی برای آشپزخانه هایی که در آن ها حلیم و یا آش طبخ می شود دستگاه تهیه حلیم می باشد این دستگاه در اندازه ها و شکل های مختلف در بازار موجود است استفاده از این دستگاه بسیار ساده می باشد و به دلیل جدا شدن اجزای مختلف آن شست و شوی آن بسیار آسان است.لازم به ذکر است دستگاه تهیه حلیم با دوام بوده و دارای سوپاپ اطمینان می باشد.

 اجاق گاز صنعتی پایه دار

از جمله ضروری ترین وسایل برای راه اندازی رستوران صنعتی، تهیه غذا و یا کترینگ اجاق گاز صنعتی پایه دار می باشد این دستگاه یکی از اصلی ترین وسایل برای آشپزخانه های صنعتی به حساب می آید. این اجاق گاز برای طبخ انواع غذاها مناسب بوده و به صورتی کاملا ایمن ساخته شده است. اجاق گازهای پایه دار به صورت دو و یا پنج شعله با توجه به نیاز مشتری در بازار موجود هستند.

میزکار استیل

یکی دیگر از ملزومات مورد نیاز آشپزخانه های صنعتی تهیه ی میز کار استیل است .میز کارهای استیل به دلیل ساخته شدن از چند ورقه ی محکم از استحکام کافی برخوردار می باشند، علاوه بر این میزها در ابعاد و سایزهای مختلف به صورت دو و یا چند کشو به می رسند.

منبع:تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل


راه اندازی آشپزخانه صنعتی صنعتی ,دستگاه ,تهیه ,آشپزخانه ,اجاق ,حلیم ,تهیه حلیم ,مورد نیاز ,دستگاه تهیه ,صنعتی پایه ,ترین وسایل ,اندازی رستوران صنعتی، منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Tak-Mu3ic تلگرافر https://www.nasimaghili.com/ اطلاعات عمومی الکترونیک دانلود,دانلود نرم افزارموبایل,دانلود نرم افزارکامپیوتر,دانلود بازی اندروید,دانلود نرم افزار اندروید,دانلود موزیک,دانلود فیلم کنکور 77 آلفا 11 مرکز دانلود مداحی کربلایی مهران بارانی (بخش بروات-مادحین شهرستان بم.استان کرمان)