باید بدانید راه اندازی رستوران و تالار پذیرایی خیلی کار ساده ای نیست و البته مشکلات خاص خود را دارد به دلیل این که تمامی رستوران ها و کترینگ ها زیر نظر وزارت بهداشت هستند تهیه ی تجهیزات و البته محیطی که مورد تایید این وزارت باشد یکی از کارهایی است که برای راه اندازی این کسب و کار باید مورد توجه قرار بگیرد. به عنوان مثال تمامی لوازم و تجهیزات پذیرایی رستوران باید استاندارد و بهداشتی باشند، محیط رستوران باید کاملا بهداشتی بوده و فضای آن جا برای مشتریان راحت باشد و چندین مورد دیگر که همگی باید مورد توجه قرار گیرد.

تجهیزات پذیرایی رستوران

همان طور که می دانید یکی از مهم ترین وسایل برای رستوران، سفره خانه، کترینگ و یا تالارهای پذیرایی اری منقل یا دستگاه کباب پز می باشد کباب پزها انواع گوناگونی دارند مانند کباب پز صنعتی ذغالی ، کباب پز صنعتی ریلی ، کباب پز صنعتی برقی که با توجه به اندازه و ظرفیت پخت با قیمت های مختلفی به می رسند البته برخی از تجهیزات را اگر بتوان به صورت دست دوم اری کرد قطعا کم هزینه تر خواهد بود برای مثال قیمت کباب پز تابشی دست دوم و یا کباب پز ریلی دست دوم نسبت به اری آن ها به صورت آکبند ارزان تر و مقرون به صرفه تر خواهد بود.

پذیرایی در رستوران

علاوه بر اری وسایل و لوازمی که برای پخت و یا سرو غذا در رستوران ها و تالارها مورد نیاز است تهیه ی برخی از لوازم جانبی از جمله ملزومات راه اندازی هر رستورانی می باشد از جمله ی این وسایل می توان به ترولی پلاستیک سه طبقه، ترولی حمل سیخ کباب، ترولی برای حمل ظروف، چرخ دستی حمل دیگ ، گاری استیل حمل دیگ و. اشاره کرد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل


راه اندازی آشپزخانه صنعتی رستوران ,کباب ,پذیرایی ,مورد ,اندازی ,اری ,پذیرایی رستوران ,توجه قرار ,مورد توجه ,باید مورد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تصفیه آب و فاضلاب همه چیز درباره جواهرات سایت تخصصی بهداشت محیط دانلود آهنگ و فیلم , سریال با زیرنویس فارسی سانسور وبلاگ توضیحات تفضیلی فروش مواد اولیه